Naturbilder

Naturbilder

Har lekt meg litt på PSp. Det vises ikke så veldig godt mest på kantene. Det er så flotte farger når det spretter nye knopper.

Snart helg

Ja det er det. Men når jeg skal jobbe hele helga, så tar jeg ikke helg før Søndag kl. 1400. Da er jeg ferdig. Men ikke missforstå, jeg er superglad for hver ei vakt jeg får. Tenk jeg ble jublende glad for 13% i komunen, og det var vikariat. Jupp 13%.....hallo!!JEG VIL HA MER....MER AV DET JEG SER....EG VIL HA. Ja det var en strofe av en sang som rammla inn på computer hjernen.....hahaha
Men altså, jeg har jobbet der i 5 år. Det blir den 4 sommeren som ferievikar. Og ellers i året tar jeg de ekstra vaktene jeg kan få....men tror dere INDERØY  komune er takknemelig og gi meg noe vikariat........*rister på hodet*...Nei da jeg skal gå og ta smulene som ingen andre tar. 13% vil jo ingen ha.....og det er bare frem til august.*Sukk*....det blir jo penger av det så jeg må vel bare bokke og neie og være glad til.Jobbhelg

Ja nå har jeg jobbet i fem dager i strekk.Når man jobber turnus så blir en litt sliten.......eller VELDIG trøtt og lei. Men jeg får jo lønn en gang i juli....men akkurat nå er jeg bare trøtt og sliten.

Skal starte med dette sjalet i mohair soft garn. Gleder meg til det. Ser så nydelig ut dette mønstre.
Pfulsjal

SANDNES SOFT MOHAIR  Finner du her.

Det vokser og gror

Det vokser og gror


Se hvor det vokser og gror. Disse fikk jeg av min hemmelig venn for noen mnd. siden. De vokser fort, så nå er det bare og vente på at de skal blomstre.

Mine bloggknapper

Min bloggknapp

Min andre bloggknapp

Har fått meg to bloggknapper. Ble kjempeglad for de begge to. Så her er det bare og ta for de som vil  linke meg


17MAI 2005

17MAI 2005

Endelig kom dagen som de små har ventet på. Vi voksne var litt urolige for regn og vind. Men her på Inderøya, var det sol og flott vær mens toget gikk. Etter på slo det ned. Men det var bare ei skur så ga det seg. Så nå skinner sola igjen. Ikke de høge tempraturer men perfekt bunads vær. Her er ett bilde av 7 åringene på vei fra kirka.


Livets gang

Sitter her og spekulerer litt på livet og div. På nytt ble bygda vår rammet av en tragedie. En ung gutt valgte og ta sitt eget liv. Det var helt utenkelig for alle. Han var en frisk og grei gutt. Hadde ressusterke foreldre. Ett svært godt forhold til sine søsken. En gutt som har vært som alle andre. Så  valgte han denne utveien. Det får meg til og tenke hva som skjer når det blir så svart......er det ett bitte lite øyeblikk av håpløshet.....hvorfor går enkelte til dette skritte.

Ungdommene i bygda går med bøyde hoder. Ingen kan forstå. Ei ung jente i nabolaget sitter med fortvilelsen igjen....hun hadde vært kjæresten hans......hun trenger sterke mennesker og forstålese rundt seg......for uansett hva vi som voksne vet og sier så er det ikke enkelt og la være og føle skyldfølelse.

Det er vår, bjørka står i full blomstring allt vokser og gror. Livet må gå vidre og vi må lære våre unge og ta annsvar for sine egne liv. Det er jaggu meg ikke enkelt og være ung, om de atpå til skal ta på seg andres sorger og fortvilelse.Det kan fort bli for mye for de enkelte.

Får bare håpe fam. finner krefter  til og gå vidre i livet. Dagene går uten at man egentlig merkerer det. Så får de ta en dag om senn....ingen kan klare mere.

Sender mange tanker til dere der ute som sliter. Håper dere klarer dere gjennom de sorte dagene. Det er lys der ute, det er bare om og finne det.


Engler


Bursdagsfeiring

Ja så er endelig den store dagen her....og jeg er 40 år...JIPPI. Ja jeg mener det, jeg elsker bursdager og senere på sommeren blir det STOR fest i hagen.

Men det jeg egentlig vil skrive litt om er gaver. Jeg kom til og tenke på hvor mye mange av oss stresser med gaver. Ja jeg og.

Så kom jeg til og tenke på hvilken gaver jeg har fått og hva jeg settere mest pris på.I og med at vi ikke har så veldig god råd, så har vi aldri hatt økonomi til og kjøpe store og dyre gaver til hverandre. Barna har alltid blitt prioritert der.
 
I fjor på min bursdag fikk jeg ett gavekort fra min mann og barn.
Tone skulle rydde ut av maskina i ein måned.
Trine skulle støvsuge når jeg spurte om det i en måned.
Julie skulle være snill og rydde etter seg.
Jan Georg innviterte meg ut på middag

Dette satte jeg sånn pris på, gråt tilogmed en skvett, for jeg ble så glad og overrassket.

Så til Jul i fjor fikk jeg og mine andre søsken ett lite album fra min bror. I det albumet var det bilder fra vi var små. Det ble tatt mest slides, sånn små som vi putter i en fremviser, så jeg har ingen bilder fra jeg var lita. Og da min pappa døde da jeg var 15, så var det ektra koselig med bilder av han. Jeg ble så rørt over denne gaven. Det ble julens store tema. Vi tok med albumene og diskuterte når og hvor og hvem som var med . Så på hverandres album og mamma mimmret og fortalte.

Så det trenger ikke koste så mye.
Hadde kunne tenkt meg og tilbringe dagen sånn jeg Badenymfe

Solariumsmili

Skl smili


Dagene gr.....n er det jaggu meg helg igjen!!!!

Ja tiden flyr avgårde. I går kveld sente vi avgårde våre to håpefulle til Bodø. Der er det NM i vollyball for juniorer. Jenter 17 og gutter 19. Er veldig spent på hvordan det går. Er kansje siste gang de er med. Neste år er de muligens spredt for alle vinder.Så vi krysser alle fingre. En flott gjeng er de nå uansett
Vollyballjentene


Da jeg var to tre r


En gang for leenge siden. Ja dette er tatt på mitt hytteparadis. Her er jeg og min pappa. Han døde da jeg var 15 år, og er en person som jeg savner hver dag. Jeg er eneste jenta bland tre brødre og fikk litt ekstar oppmerksomhet og spesielt fra min pappa.

Pskeharen p besk

Pskeharen p besk
Ja her har Julie startet på runden etter påskeegget. Her har hun funnet en liten påskehare. Egget fannt vi ikke, ja det er helt sant, det var borte vekk. De andre to eggene var strødd på andre steder enn det jeg hadde lagt dem. Bossen kom til slutt med den ene halv delen.....snopet var strødd over alt. Ja det ble litt av en påskekrim for oss dette. Men vi lo godt av det etterpå. Julie fikk av di to andre sp hun ble sååå fornøyd.


SkiturDette hadde vært saker i dag......full fart nedover en bakke, knaill sol.....det må være bare sååå hærlig!!!!

Sol og varmtNå skinner sola i vinduskarmen og katta maler som aldri før....det er vår folkens....å for ett vær.....veldig høy påskefaktor i dag ja...ha en deilig dag.


Hunden vr


Boss`n heter han, er en Gordon Settter m 1/4 del engelsk setter. Han er gammel men glemmer det fort. Han har vært til dyrlege for å få sjekket øyet sitt, men i og med at det ikke paget han og han er så gammel, så gjorde de ikke noe med det. Det kommer med alderen så da får han leve med det

Julie p ski

Julie p ski
Vi har hatt en nydlig vinterferie. Her er vi på vei hjem etter å ha gått 7 km. Julie i fin hocky stil.


VINTERJENTE

 
Rødlett og full av snø og vinter. Jo dette er vinterbilde  det.

HYTTETUR


Vi var på hytta i helga. Ungene storkosa seg i 30 cm nysnø. Her var alt lag til rette for rekreasjon for både store og små. Full fart på akebrett fra tili morgen til sent på ettermiddagen. Rødlette og kveldstrøtte unger. Ja vi hadde det bare helt utrolig flott. Har aldri opplevde så glade unger uten noen som helst konflikter. Som dere ser er det fart nedover bakken. Jeg hylte meg hås til slutt. Men du verden så morro det er.

Vebjrn

Vebjrn
Go`gutten ble døpt i går. Han sov seg gjennom hele selskapet. Så det ble ikke noe bilde av han i 82 år gammle dåpskjolen. I kirka glemte vi å ta med kamraet så vi får håpe at noen sender til oss. Da skal dere få se en praktkjole.
Koselig selskap med masse folk, og masse god mat.Julies tffelr

 

Julie fikk tøffler i posten i dag. De er utrolig myke og hun elsker de. De er laget av denne damen
OHELENE. Du veden så mange fine tøffler hun lager, alle med sin sjarm.
LES DETTE. LA DET SYNKE INN. GJR S ET VALG.

Michael er den typen du elsker å hate. 
Han er alltid i godt humør og har alltid noe positivt å si.
Når noen spurte ham hvordan han hadde det, svarte han:
"Hvis jeg hadde det bedre ville jeg vært tvillinger".
Han var en naturlig inspirator.
Hvis en av de ansatte hadde en dårlig dag, var Michael der
og fortalte den ansatte hvordan man kunne se det
positive i situasjonen.
Jeg ble nysgjerrig av å se dette, så en dag gikk jeg bort til Michael
og spurte ham:
"Hvordan gjør du det?"
Michael svarte:
"Hver morgen våkner jeg og sier til meg selv, du har to valg i dag.
Du kan velge å være i godt humør eller du kan velge å være i dårlig
humør.
 
Jeg velger å være i godt humør.
Hver gang det skjer noe ille, kan jeg velge å være et offer eller å ta
lærdom fra det.
Jeg velger å ta lærdom fra det.
Hver gang noen kommer og klager til meg, kan jeg velge å akseptere
klagene deres eller jeg kan velge å peke på de positive sidene i livet.
Jeg velger de positive sidene i livet.
 
"Sikkert, men det er ikke fullt så enkelt," protesterte jeg.
 
"Det er det," sa Michael. "Livet handler om valg.
Når du kutter vekk all dritten så er enhver situasjon et valg.
Du velger hvordan du skal reagere på situasjonene.
Du velger hvordan folk skal påvirke ditt humør.
Det er du som velger om du vil være i godt eller dårlig humør.
Til syvende og sist så er det ditt valg hvordan du lever ditt liv."
 
Jeg tenkte over hva Michael hadde sagt.
 
Like etterpå forlot jeg firmaet for å begynne for meg selv.
Vi mistet kontakten,
 
men jeg tenkte ofte på ham når jeg tok et valg i forhold til livet
istedenfor bare å reagere på det.
 
Mange år senere hørte jeg at Michael var innblandet i en alvorlig
ulykke med et fall på 20 meter fra en radiomast.
Etter 18 timers operasjon og uker på intensiven,
ble Michael utskrevet fra sykehuset med skinner langs ryggen.
Jeg traff Michael omtrent seks uker etter ulykken.
 
Da jeg spurte ham hvordan han hadde det, svarte han:
 
"Hvis jeg hadde det bedre, måtte jeg være tvillinger. Vil du se
arrene?"
 
Jeg avslo tilbudet om å se sårene,
men spurte ham om hva som foregikk i hodet på ham under ulykken.
"Det første jeg tenkte på var velferden til min ennå ufødte datter,"
svarte Michael. "Så mens jeg lå på bakken husket jeg at jeg hadde to
valg.
Jeg kunne velge å leve eller jeg kunne velge å dø. Jeg valgte å leve."
 
"Var du ikke redd? Mistet du bevisstheten?" spurte jeg.
 
Michael fortsatte, ".ambulansepersonellet var fantastisk.
De sa hele tiden at alt kom til å gå bra.
Men da de rullet meg inn på akuttmottaket og jeg så uttrykkene til
legene og sykepleierne, ble jeg vettskremt. I øynene deres sto det skrevet:
"han er dødsens". Jeg visste at jeg måtte gjøre noe."
 
"Hva gjorde du da?" spurte jeg.
 
"Vel, det var en stor brautende sykepleier der som skrek spørsmål til
meg", sa Michael.
"Hun spurte om jeg var allergisk for noe". "Ja," svarte jeg.
Legene og pleierne stanset opp mens de ventet på svaret mitt.
Jeg trakk pusten og ropte: "Tyngdekraften".
 
Gjennom latteren deres sa jeg til dem: "Jeg velger å leve. Operer
meg som om jeg er levende, ikke død."
 
Michael overlevde takket legenes dyktighet, men også på grunn av sin
fantastiske holdning. Jeg lærte fra ham at hver dag kan vi velge å
leve helt.
 
Holdning er, tross alt, alt.
 
"Bekymre deg derfor ikke for morgendagen, for morgendagen vil bekymre
seg for seg selv".
 
Hver dag har nok med sin egen plage." Matteus 6:34
 
Egentlig er dagen i dag den morgendagen du bekymret deg for i går.
 

 
 

Ferien

Trykk på denne linken så  får dere se på huset  vi  har bestilt i Danmark.  Gleder oss villt, det er ett lukshushus, så om det regner og blåser, kan vi bade inne og solarium har vi også...deilig.
FERIEHUSET

FAMILIEN SAMLET

Familien

Ja ett av de sjeldne bildene av oss samlet.....blir vel julkort til neste r dette.

Vinter

VinterEndelig kom snen, Julie storkoser seg.

Nurke

NurkeEtt nytt lite under er fdt. En nydelig liten gutt kom til verden, perfekt fra topp til t.Jeg er s heldig og f vre tante til dette nurke her. Gleder oss veldig og flge denne knrtten

Helvetesuke

Ja det er vel det de kaller det i militret.
Hvordan startet det....jo nr to treffes p nette og blir kjrester s er jo det ganske vanlig i dag.
Men nr det er ti rs aldersforrdkjell og jenta er ung s blir man litt misstenksom. Joda....en flott fyr, hfelig,lett prate med og oppover rene forelsket i jenta.Strr rund seg med masse flotte gaver.
Men man er jo som sagt svrt misstenksom til snne forhold....s du vil treffe dette mennesket for virkelig g han etter smmene, som sagt s gjort, opp til flere ganger treffer vi han, han fr bo her s jeg kan ha de under oppsikt.....hnemor? jada.

Jeg flte meg slett ikke trygg.....fyren var jo ALT for perfekt...her skurrer det.....joda det gjorde det.
Han reiste herifra etter et besk....og etter fem timer var fyren fengslet i fire uker med brev og besks forbud....grsssss. Det tok oss fire dager fr vi hrte det p radioen, og vi skjnte det mtte vre han. Snakk om sjokk.....

Du tror du passer p og er s forsiktig.....du lrer bana dine at de skal vre misstenksome til snne typer. Iallefall har jeg terpet det inn i mine barns rer......men nr han kommer hit og bor her s drar de ikke andre plasser og gr bak ryggen vr. Vi har alltid hatt ett pent forhold til vre barn. De vet hvor grensa gr og de sier alltid fra og spr om lov. De godtar ett nei uten at de *klikker*. S takk og lov for at vi har den grunn muren nr vi gr gjennom dette.
Jenta er sint og sret, men ikke knust. Er vel jeg som sliter mest.Har for masse flelser tror jeg. Dette er n ei uke siden....ilpet av denne uka har det vrt masse telefoner og frem og tilbake.
S i dag kom en av de andre barna ned og var forgrtt...da hadde jaggu meg HENNEST kjreste gjort det slutt. Hva gir dere meg! ER DET RART MAN BLIR LITT BORTREIS OG HAR MEST LYST TIL GRAVE SEG NED TIL ALT BARE FORSVINNER.

MEN til dere tenringsmdre.....fl dere ALDRI for trygg for hvem som lurer der ute p nette, OG VI ER IKKE LETTLURTE...bare s det er klart!!! IKKE jenta heller.....

10 FORDELER MED VRE KVINNE

*Vi fikk forlate Titanic frst.

*Vi ser ok ut i gutteklr, men nr de prver vre klr ser de totalt idiotiske ut

*Vi vet at det finnes stunder der sjokolade kan lse alle problemer.

*Vi lever lengre enn menn og fr full uttelling av livsforsikringen.

*Vi kan slippe unna ganske mye ved grte.

*Vi kan ta med oss en venninde nr vi skal p do.

*Nr vi m hjem til Juding Amy eller Friends, kan vi si det hyt.

*Orlando Bloom og Brad Pitt.

*V i fr lov til vre en skikkelig bitch en gang i mnd.

*Vi fr ikke hr p brystet.

En dag

En dag i mitt liv. Jeg str opp ca 730, lager frokost til 6 ringen, pakker pg ordner alt greit. Vekker henne kjrer 5 km til dkolen hun gr p. Kjrer hjem, stvsuger bort ett tonn m katthr og hundhr. Rydder meg vei fra kjkkenet til badet...gjr diverse andre daglige husmorelaterte saker....dritt kjedelig. Prver planlegg middag......noen dager veldig kreativ, andre dager pasta og saus...
Mellom 1.30 og 2.30 m 6 ringen hentes....5km dit og tilbake....igjen.Lage ferdig middag s kommer to 16 ringer hjem. De hiver i seg maten...m kjres p trening. Da er det bare og hive seg i bilen kjre 5 m frem og tilbake....de m ogs hentes etter noen timer....gud for ett styr...bor i bilen...enkelte dager.Prver smette inn to eller tre treningskter i lpet av uka...
Kl 21.30 kommer endelig mannen hjem.
Vel n er det helg og jag skal slappe litt av...s alle slitne husmdre, som jobber ute og hjemme GOD HLGImage Hosted by ImageShack.us

Voolyball jentene

Vollyball laget


Her er jentene mine, ja ikke alle men to er mine, resten bruker jeg og lne en gang i uka...neida....kdda bare

Blogger

etter ha prvd ut Blogdrive, s finner jeg ut at det ble bare tull. Fikk jo ikke laste opp mer enn 100kb. Det synes jeg er alt for lite. S da fr jeg g tilbake hit og se hva jeg fr til.
M vel f p plass knappene frst og fremst vil jeg tro.For en jobb
Image Hosted by ImageShack.us

Anitas side

Anitas side


Denne flotte siden fannt jeg da jeg skte p Marihner....du verden s masse fint det var her.

Hestejenta vr

Hetejenta vr


Julie har ei storesster som har hestedilla. Her er hennes to hester. Julie er ogs litt av ei hestejente....s hun steller og koser veldig med dem. Her har hun nettopp gidd dem for uten at jeg visste om det. Joda ikke skvetten denne jenta nei....til mors store skrekk.............

Flott kar

Vakkert


Svart hvitt gjr seg noen ganger.....dette bildet laget jeg ett foto kopi av, forstrret det og skreiv det ut. Fannt en ramme til det, og vips en flott jule presang til to som nettopp hadde stiftet bo.De ble s imponert.

Ann Geddes

Ann Geddes


Jeg elsker bildene til denne dama...hun har s masse flotte bilder

Pusur

Stiilig katt


Fler meg litt snn idag....mest lyst til og grave meg ned, meeen jobb i ettermiddag.