Smykker til Julie

Smykker til Julie

Jeg har laget disse smykkene til Julie. En ring og en hårspenne. Kjemperaskt og gøy og lage.

Gaven fra min NHVN. Marika

Gaven fra min NHVN. Marika      

Jeg har fått de nydligste pulshansker fra min nordiske hemmelige venn. De ble jeg virkelig så glad for. Jeg har lenge tenkt jeg skulle prøvd meg på noe sånnt, men skjønner ikke hvordan jeg skal får til og strikke med perler. så tuuuusen takk til Marika fra Sverige.


Sommerbluse til julie

Denne skal jeg så smått starte på nå. Julie valgte meget betemt ut fargne. Og jeg var bare glad til for at det ikke ble rosa, men i turkis. Mandarin classikk. Da strikker jeg med tykkere pinner så jeg håper det blir like pent. Vel jeg får prøve meg frem med anntall masker.

Se mitt neste stor prosjekt

Stor og stor fru blom.....på pinner nr 9 så er vel ikke det jeg kan kalle ett langtidsprosjekt. Men det er iallefall ett stort plagg, Syns jeg begynner og bli flink til og lage noe annet enn luer og små ting. Alle sammen klapper for meg ja..........jepp det var det jeg trodde hihihi.....Vel jeg må jo ha garn til dette vakkre plagget. Men hvilket garn.....må spekulere litt. Har lyst på en litt fargeklatt.....vi får se hva som dukker opp.
Jakke


Mitt Pfugl sjal

Mitt Pfugl sjal

Fikk ett nydelig garn fra min Hmv. Pluss denne nålen. Den passet så godt. Må bare finne ut hva jeg skal bruke det til. Det stikker litt og da må jeg nesten ha en høyhals innom.....vel vi får se.


Min nesten ferdig Poncho

Min nesten ferdig Poncho

Her pochoen min. Ikke helt ferdig mangler armer og hals. Den er kanillekker på. Blir yndlings plagget mitt i sommer . Garantert. Ja derre skal få se den på, når den er ferdig.


PFUGL SJAL

PFUGL SJAL

Det blir ett nydlig påfulmønster på sjalet,fort og strikke på pinner nr 7.

CLAPOTIS ....FREMGANG

CLAPOISEN MIN

Den vokser og blir så fin. Har nå gått tom for garn, har bare brukt ett nøste hitt til så det er veldig drygt garn. Så nå får jeg håpe Marit har ett til.


Min clapotis fremgang

Min clapotis fremgang

Jeg sliter litt med og få det pent på endene, syns ikke det blir så jamt og fint som hoss de andre. Men nå har jeg rekkt opp ørten ganger så nå får det bare stå til. Følger med litt på de andre som er ferdige for LEEENGE siden. Er alltid noen uker etter alle andre jeg. Må ta  det når jeg føler for det.

Nyinnkjpt garn

Se dette garnet jeg har kjøpt hoss MARIT
Hun har så mye lekker garn , så det er bare og holde fast på lommeboken. Og en utrolig flott sørvis og mye hjelp.
Ibiza garnet skal brukes til Clapotis sjalet jeg har startet på. Resten vet jeg ikke ennå. Så om noen har forslag så tar jeg imot jeg.

Floreluen

Floreluen

Florelue2

Denne lua var gøy og strikke. Strikket den i muskat. Det er ett deilig og mykt bommuls garn. Den ble litt stor, så jeg måtte rekke den opp en del ganger. Neste gang kommer jeg til og gjøre den siste delen mindre. Og strikke toppen større. Jeg kommer til og velge sisugarn, fordi det er så mykt og strikke av så blir den litt vamere. En må være litt obs så den ikke blir for tykk, der det skal strikkes over hverandre.
Julie går i den hele tiden. På skolen hennes leser de Tulipanes hemmelighet og det passer jo bra med denne lua.

Mitt Flower Basket sjal

Mitt
Flower Basket sjal

Sjal

Ja her er jeg i mitt Flowe Basket sjal. Håper

nunnun tilgir at jeg har hermet etter fargevalget og garn. Er så glad i denne fargen.

kirsebrlue

kirsebrlue

Her er min verson av kisebær lua.Litt annerledes enn

MALINKAT   sine. Men jeg prøver og få til noen som hennes også. Har bare litt problem med starten. Men gøy med noe som er nytt. Så takkfor mange gode tips .

Mitt frste salg

Vel, jeg håper det blir salg. Har fått forespørrsel om og hekle en lue. Sånn som denne, til en toåring. Er veldig spendt på hvordan det blir motatt. Hadde ikke noe veldig til mønster å gå etter så det ble litt på følelsen. Men får vel høre det senere i dag. Plundrer vidre med kirsebær lue....har laga en variant som Julie har på seg hele tiden. Bilder kommer her også.

Fremgang

Ja jeg strikker og hekkler og. Er ferdig med flower basket sjalet. Bilde kommer. Er i slutt spurten på ponchoen. Har forelsket meg i disse luene.
HER,  Trykk så får dere se søte luer og en flott side.

Flore luen ligger der og magler bare toppen.

Flower Basket Shawl og Ponchoen

Flower Basket Shawl

Dette holder jeg på med pluss lua til Julie.Det går jo fort da. Så har jeg forskjellige prosjekt som jeg skal starte på....så jeg må bare henge på og strikke ivei.


En Hello kitty knitalongJa da har jeg fått lagt inn knappen og den funket JIPPI. Skal starte på denne over helgen skal bli morro du.

Litt ufoer og ting og tang

Phoncoen strikker jeg på når jeg ser p Tv. Er kommet godt i gang på det andre stykket.Må se og få tatt bilder snart. Skal få gjordt det i løpet av dagen.
Jeg har også kjøpt garn til Flore luen. Ble litt for mørke nyannser så jeg skal bytte de i dag.Jeg strikker sjal

Strikker på dette sjalet for tiden i turkis Kitten mohair garn. Det er så nydlig. Det bir ett fantastisk flott sjal til slutt. Takket vare
NUNNUN  Så kom jeg igang med dette. Fikk litt start hjelp så var det gjordt.


Mandag 25 April

En fantastisk vårdag, igjen. Sitter ute og nyter det flotte været. Mens jeg strikker å Phoncoen min og titter litt på Florencluen. Er litt usikker på hvilket garn. Har veldig lyst til og strikke dette sjalet ettrhvert


Det finner du alt om .Det heter clapotis sjal, Det er strikket på en veldig spesiell måte.
HER,

Veske mnster

Da er mønstret kjøpt....gleder meg til og få det. Er så morro med noe nytt.

Bamsen MathildaDenne har jeg lyst på. Hun heter Mathilda og den kan du finne mere om
HER,

Strikker til meg selv

Strikker til meg selv
Denne strikker jeg nå. Den går lynraskt og strikke, på oinner nr 7 og med ett nydelig bommulsgarn. Mandarin fiesta heter garnet. Jeg ville ha en litt lett og deilig sommer phoncho. Den går i lime grønn. Skal bli spennede og se hvordan den blir.


Veske

Veske

Denne skulle jeg gjerne ha hatt mønstret til, den er kanillfin. Må vel skrape sammens noen kroner....om ikke noen der ute forbarmer seg over meg....*STORT SMIL *


BallerinaHer er Ballerina. Den ble litt feil, strikket den så sømmen kom midt frem. Skjønner ikke riktig hvordan jeg fikk det til men, men jeg må vel finne ut av det til neste gang. Julie ble fornøyd. Her strekker jeg ut skjørtet for det krøllet seg veldig. Så nå mangler det bare blomsterkurven og platået hun skal stå på. Veldig gøy og strikke disse dukkene og så går det fort. Men jeg kommer til og strikke den på fire pinner neste gang.

Pulshansker


Fine pulshansker til Julie. Med pelskant .

Hekla lue

Hekla lue

Her er siste nytt. Lue til Julie i årets fave, turkis, med en knaillrosa kant og en rosa blomst.


En Cear Bear til Simone

En Cear Bear til Simone
En Cear Bear er ferdig til og sendes til en liten pike i Danmark. Denne ble jeg fornøyd med. Brukte filt til øynene. Som ble limt på. Så da fikk den det rette utrykket. Så søt og god.


Hva jeg holder p med............

.Akkurat nå hekkler jeg for harde livet på en Cear Bear som skal ut og reise snart.Måtte rekke opp ene pulsvotten til Julie......så den blir etterhvert. Skal strikke sokker og en Ballerina til Julie. Så er det bursdag om en uke...nedtelling pågår. En viktig dag for hele fam.
Cear Bear


Her

ST bAMSE


Babygirl

Babygirl
Denne jenta skal ut og reise. Så jeg måtte ta ett bilde av henne først. Ble hun ikke søt. Ble fornøyd jeg. Men ser jeg skulle brukt dobbelt garn, hun ble litt for gjennomsiktig.


Den frste Pulshansken

Den frste Pulshansken

Her er Julies pulshansker.


Pulshansker

Pulshansker

Her er pulshanskene jeg strikker til julie..


Pulshansker til Julie


Så strikker jeg pulshansker til Julie. Hun må jo ha det til den fine prinsessegenseren.

Mndesdukker
Her er måndes dukkene mine. Påskedukkene er for mars. Valentindukkene fra Februar. Feieren og vårpiken fra April.

Tova veske

Tova veske
Jeg fikk så mye fint garn fra min Nordiske Hemmelige Venn, så da ble det denne veska. Måtte lage to hanker til den, men ennå ble de for korte. Men nå vil jeg ikke bruke mere garn på hanken, så den får bare være sånn.


Pskeferie

Ja for noen så er det ferie, andre må jobbe, viktig å ikke glemme de som holder norge i gang da.
Jeg strikker nå litt innimellom......har laget flere produkter som jeg ikke er fornøyd med. Ei tova veske, ei lue til Julie...som jeg prøver å glemme. Nå lager jeg tova høner til påske... Julie har vært syk hele uka....trudde vi var kvitt det i dag....men neida 39 i feber, det har hun hatt siden mansag. Hoster og sliter litt med asma, heldigvis at det finnes medisin. Og takk å lov for blåresepten....var å henta ut nytt lager til henne, 500 kr hadde kosta om jeg skulle bet for det selv. Håper hun blir frisk så hun får kose seg litt i påska.

Jeg satser på å få til mye i påska....men jeg skal jobbe tirsdagkveld, 4 timer på onsdag, tidlig vakt på Lørdag, sen vakt på 2 Påske dag. Ja når jeg tjener over 300 i timen så kan ikke jeg si nei til det. Sånn er det når man ikke har noe fast. Mulog vi drar på påsketur onsdag, vi får se vær og føre an.


cearbear

cearbear
En misslykket, syns jeg, cear bear.Var litt plunder med øynene....prøvde tre ganger da ga jeg opp. Så neste gang blir det filt og lim. Men julie ble fornøyd, så det blir flere av dem. Denne heter Lovalot bear. Det betyr at den deler gjerne på hjerte sitt til flere. Så den passer jo godt til Julie.


Fin genser

Denne hunne jeg tenkt meg og strikke.....men har jeg mønster ....nope...

Cear Bear

Cear Bear
Denne hekler jeg i rødt bommulsgarn, den blir så søt. Blir garantert flere etter hvert. Jada bilde kommer når den er ferdig.


Lue av mormor ruter


Nå har jeg startet med denne, men jeg sliter litt. Oppskrift på engelsk og jeg er litt usikker på om det blir rett. Lurer veldig på hva jeg skal bruke rundt kantene. Noen som har glupe ideer så kom med de

sokker


Ja dette var kuuule sokker elller.....roper på Virtuella
Finner flere
HER

Julies nyeste lue

Julies nyeste lue
Her er Julies siste lue. Mangler dusker, men det ville hun ikke ha. Så vi får se om den bare blir sånn da.


Nordisk Hemmelig venn

Nordisk Hemmelig venn
Se dette lekkere garnet jeg fikk fra min Nordisk hemmelige venn. Opal garnet er med sølvtråder. Helt nydlig. Men vet ikke riktig hva den treknottene er til....noen som kan hjelpe meg??


Prinsessegenser


En nydlig genser ble det. Er kjempefornøyd med den . Den er overasskende rask og lett å strikke.

Bl lue

Bl lue
Denne blå lua var gøy å strikke, spennede med andre måter. Julie er fornøyd, hun elsker sånne fargeklatter.


Lue

Lue
Jeg strikker luer til Julie, denne er nr to. Den er i alle hennes yndlings farger.


Masse fine luer

Denne linken MÅ bare ses, det er så mye lekkert her, denne lua ønsker julie seg. Egetlig ville hun ha alle........vi får se hva jeg får til. Må først kjøpe mønster......så nå venter jeg kun på den 12.....for da er det LØNNING...Lue til Julie

Holder på med den blå luen til Julie, håper å bli ferdig  i morgen, den er utrolig enkel og fin.

Knitalonger

Sjal som skal strikkes Hner som skal strikkes Ja ogs er det mndesdukkene da. Ja ja kan ikkke klage masse gjre....m bare se om jeg finner tid til alt ja man kan bli spr av mindre. Ja og allikevell sitter jeg her enn og bare Nei noen m visst gi meg ett

Knitalonger

Ja i dag starter en ny knitalong, vi skal strikke hner og kyllinger. Gleder meg de er jo s ste. Og nye dukker i Mndesdukker. De er valentindukker. Ja allt dette skjer p HOBBYBODEN Her skjer det masse flott sted for alle som er interessert i Hobby. HNER

Knapper m vi ogs ha.

Mndes dukker

Mndesdukker

P HObbyboden har vi startet med mndes dukker. I januar skulle vi strikke disse. Ble det s jeg gjorde det....hmmmh....nope. Men like opptimistisk, nr Februar starter N skal jeg gjre de ferdig... hihihih.....De er jo s ste og akkurat passe stor for meg. Men s er det alle planene jeg har da.

Hello Kitty

Hello Kitty

Denne er p planene min framover. M bare ha litt hvitt garn. Den skal f en st rosa kjole etterhert.

prinsessegenser

prinsessegenser

Jeg strikker litt. Her er genseren Julie skal f. ER veldig forny selv. Har ikke hatt lyst til og strikke snne store plagg fr. Men denne gikk s det ryker etter. Skal starte med siste armen. Gleder meg til jeg blir ferdig.

Bamse genser

Bamse genserDenne genseren ble ett slit og gjre ferdig. Mtte rekke opp flere ganger....men n skal lue og genser sendes avgrde til sin nye eier i Oslo

Knit-along

Knit-along


Denne alongen er jeg med p....er bare i startgropa med jesus barnet.Hadde ikke noe hudfargert garn...s da m det vente

Sos barnebyer

sosknapp


Denne siden er verdt ett besk

Min egen knapp

min egen knapp


Jenn lagde denne flott knappen til meg. Er mektig imponert

Bamsegenser

Bamsegenser


Joda jeg strikker litt innimellom slagene....
Det er IKKE 23 dager igjen til jul...jeg m skjerpe meg...takk for rettelsen GlaNurk :)

genser

Genser som jeg har begynt p


Denne genseren har jeg n begynt strikke.

GRRRRRRRRRRRR....

Jeg blir s sur, jeg fr ikke til og legge inn knapper p bloggen min, som linker videre til andre sider, og ikke fr jeg hjelp p SpraybloggForum. Jeg kan ikke skjnne att det er s inni hampen vanskelig og f til.....men jeg trenger f det inn med VRDENS minste teskje.....VRL...ikke f...om jeg gir opp.

Afgan teppe

Afgan teppe


Er ikke dette ett vakkert teppe....gleder meg til starte

Knitalong til hsten

Ny knit along


Til hsten skal jeg prve meg p denne knit alongen

Uglen er mitt dyr

Owl
The vision and hearing of Grandmother Owl is
very powerful. Those with this medicine are
can be gifted with the ability to see into the
human psychic and become clairvoyant listeners.
Owl often visits those who are teachers,
therapists and counselors. As a guide, the owl
teaches us to see and hear past shadows, beyond
fear and darkness, though to the other side
that promises light, happiness and knowledge.


Owl's Wisdom Includes:


Stealth


Secrecy


Silent and swift movement


Seeing behind masks


Keen sight


Messenger of secrets and omens


Shape-shifting


Link between the dark, unseen world and the world
of light


Comfort with shadow self


Moon magick


Freedom


The owl, whose large eyes peering through the
darkness can see any deception. He is always
wary of those who he does not feel completely
close to (which is not many). The owl is a
loner. Call on him if you think people are
keeping the truth from you. He will be able to
open your eyes.


Animal Spirit Guides ~ Which One Calls To You?
brought to you by Quizilla

Knapp

Fikk meg endelig en knapp,fin ja!