Tro om jeg klarer noe snnt

Denne var så søt. Hadde vært gøy og prøvd seg. Får vel se hva det blir til.

Fremgang

Ja jeg strikker og hekkler og. Er ferdig med flower basket sjalet. Bilde kommer. Er i slutt spurten på ponchoen. Har forelsket meg i disse luene.
HER,  Trykk så får dere se søte luer og en flott side.

Flore luen ligger der og magler bare toppen.

En Hello kitty knitalongJa da har jeg fått lagt inn knappen og den funket JIPPI. Skal starte på denne over helgen skal bli morro du.

Bamsen MathildaDenne har jeg lyst på. Hun heter Mathilda og den kan du finne mere om
HER,

Tova veske

Tova veske
Jeg fikk så mye fint garn fra min Nordiske Hemmelige Venn, så da ble det denne veska. Måtte lage to hanker til den, men ennå ble de for korte. Men nå vil jeg ikke bruke mere garn på hanken, så den får bare være sånn.


Pskepynt

Pskepynt
Det ble litt påskepynt. Denne høna og kyllingen ble til i helga.....så nå står den her og klukker sammens med sin kylling. Ble ikke så verst fornøyd med disse. Kyllingen fikk ett litt pussig utrykk....ligna ikke så mye på kylling syns Julie.


Ny bok

Jeg har kjøpt meg ny bok....for første gang har jeg bestillt bok fra utlandet.


Denne boka er så fin, gleder meg veldig til den kommer.

SkiturDette hadde vært saker i dag......full fart nedover en bakke, knaill sol.....det må være bare sååå hærlig!!!!

Sol og varmtNå skinner sola i vinduskarmen og katta maler som aldri før....det er vår folkens....å for ett vær.....veldig høy påskefaktor i dag ja...ha en deilig dag.


HAREPUS

HAREPUS
Dette var da en søt kanin.....Julie ønsker seg en sånn. Har litt dilla på sånne små dyr jeg....


Pskeferie

Ja for noen så er det ferie, andre må jobbe, viktig å ikke glemme de som holder norge i gang da.
Jeg strikker nå litt innimellom......har laget flere produkter som jeg ikke er fornøyd med. Ei tova veske, ei lue til Julie...som jeg prøver å glemme. Nå lager jeg tova høner til påske... Julie har vært syk hele uka....trudde vi var kvitt det i dag....men neida 39 i feber, det har hun hatt siden mansag. Hoster og sliter litt med asma, heldigvis at det finnes medisin. Og takk å lov for blåresepten....var å henta ut nytt lager til henne, 500 kr hadde kosta om jeg skulle bet for det selv. Håper hun blir frisk så hun får kose seg litt i påska.

Jeg satser på å få til mye i påska....men jeg skal jobbe tirsdagkveld, 4 timer på onsdag, tidlig vakt på Lørdag, sen vakt på 2 Påske dag. Ja når jeg tjener over 300 i timen så kan ikke jeg si nei til det. Sånn er det når man ikke har noe fast. Mulog vi drar på påsketur onsdag, vi får se vær og føre an.


cearbear

cearbear
En misslykket, syns jeg, cear bear.Var litt plunder med øynene....prøvde tre ganger da ga jeg opp. Så neste gang blir det filt og lim. Men julie ble fornøyd, så det blir flere av dem. Denne heter Lovalot bear. Det betyr at den deler gjerne på hjerte sitt til flere. Så den passer jo godt til Julie.


Fin genser

Denne hunne jeg tenkt meg og strikke.....men har jeg mønster ....nope...

En reise rundt i verden

Når jeg først kommer inn på de rette sidene så glemmer jeg både tid og sted. Her en dag ble jeg tatt med på en rundtur. Det startet med ett søk...så havnet jeg inn på en kjempeflott blog
DENNE HER,
K an du engelsk og liker og hekle, ja da er du borte i denne verden an gratis mønstre...Så havnet jeg
HER ....du verden så mye flott du kan finne når du roter rundt sånn. Og for de som digger
HELLO KITTY , det gjor jeg, så er dette drømme linken. Når jeg er ferdig med Cear Bear så skal jeg starte med en av disse.Men hvor ble alle timene av...........

Cear Bear

Cear Bear
Denne hekler jeg i rødt bommulsgarn, den blir så søt. Blir garantert flere etter hvert. Jada bilde kommer når den er ferdig.


Lue av mormor ruter


Nå har jeg startet med denne, men jeg sliter litt. Oppskrift på engelsk og jeg er litt usikker på om det blir rett. Lurer veldig på hva jeg skal bruke rundt kantene. Noen som har glupe ideer så kom med de