Min nesten ferdig Poncho

Min nesten ferdig Poncho

Her pochoen min. Ikke helt ferdig mangler armer og hals. Den er kanillekker på. Blir yndlings plagget mitt i sommer . Garantert. Ja derre skal få se den på, når den er ferdig.


Diverrse luer

Diverrse luer

Du verden for noen flotte luer....

Min clapotis fremgang

Min clapotis fremgang

Jeg sliter litt med og få det pent på endene, syns ikke det blir så jamt og fint som hoss de andre. Men nå har jeg rekkt opp ørten ganger så nå får det bare stå til. Følger med litt på de andre som er ferdige for LEEENGE siden. Er alltid noen uker etter alle andre jeg. Må ta  det når jeg føler for det.

Floreluen

Floreluen

Florelue2

Denne lua var gøy og strikke. Strikket den i muskat. Det er ett deilig og mykt bommuls garn. Den ble litt stor, så jeg måtte rekke den opp en del ganger. Neste gang kommer jeg til og gjøre den siste delen mindre. Og strikke toppen større. Jeg kommer til og velge sisugarn, fordi det er så mykt og strikke av så blir den litt vamere. En må være litt obs så den ikke blir for tykk, der det skal strikkes over hverandre.
Julie går i den hele tiden. På skolen hennes leser de Tulipanes hemmelighet og det passer jo bra med denne lua.

kirsebrlue

kirsebrlue

Her er min verson av kisebær lua.Litt annerledes enn

MALINKAT   sine. Men jeg prøver og få til noen som hennes også. Har bare litt problem med starten. Men gøy med noe som er nytt. Så takkfor mange gode tips .

Mitt frste salg

Vel, jeg håper det blir salg. Har fått forespørrsel om og hekle en lue. Sånn som denne, til en toåring. Er veldig spendt på hvordan det blir motatt. Hadde ikke noe veldig til mønster å gå etter så det ble litt på følelsen. Men får vel høre det senere i dag. Plundrer vidre med kirsebær lue....har laga en variant som Julie har på seg hele tiden. Bilder kommer her også.

Har kjpt meg ett mnster

Ja da er det gjodt. Kjøpte dette mønstret jeg

Birc

Har som veldig mange andre fallt for dette sjalet. Det er praktfullt. Men nå er det stopp på shopping på nette.Uten jobb så må jeg bare sikkle enn stund til. Kunne jo soooome meg inn og regna masker. Nei tror ikke det nei.......

Litt ufoer og ting og tang

Phoncoen strikker jeg på når jeg ser p Tv. Er kommet godt i gang på det andre stykket.Må se og få tatt bilder snart. Skal få gjordt det i løpet av dagen.
Jeg har også kjøpt garn til Flore luen. Ble litt for mørke nyannser så jeg skal bytte de i dag.Jeg strikker sjal

Strikker på dette sjalet for tiden i turkis Kitten mohair garn. Det er så nydlig. Det bir ett fantastisk flott sjal til slutt. Takket vare
NUNNUN  Så kom jeg igang med dette. Fikk litt start hjelp så var det gjordt.


Mandag 25 April

En fantastisk vårdag, igjen. Sitter ute og nyter det flotte været. Mens jeg strikker å Phoncoen min og titter litt på Florencluen. Er litt usikker på hvilket garn. Har veldig lyst til og strikke dette sjalet ettrhvert


Det finner du alt om .Det heter clapotis sjal, Det er strikket på en veldig spesiell måte.
HER,

Veske mnster

Da er mønstret kjøpt....gleder meg til og få det. Er så morro med noe nytt.

Strikker til meg selv

Strikker til meg selv
Denne strikker jeg nå. Den går lynraskt og strikke, på oinner nr 7 og med ett nydelig bommulsgarn. Mandarin fiesta heter garnet. Jeg ville ha en litt lett og deilig sommer phoncho. Den går i lime grønn. Skal bli spennede og se hvordan den blir.


BallerinaHer er Ballerina. Den ble litt feil, strikket den så sømmen kom midt frem. Skjønner ikke riktig hvordan jeg fikk det til men, men jeg må vel finne ut av det til neste gang. Julie ble fornøyd. Her strekker jeg ut skjørtet for det krøllet seg veldig. Så nå mangler det bare blomsterkurven og platået hun skal stå på. Veldig gøy og strikke disse dukkene og så går det fort. Men jeg kommer til og strikke den på fire pinner neste gang.

Pulshansker


Fine pulshansker til Julie. Med pelskant .

Hekla lue

Hekla lue

Her er siste nytt. Lue til Julie i årets fave, turkis, med en knaillrosa kant og en rosa blomst.


En Cear Bear til Simone

En Cear Bear til Simone
En Cear Bear er ferdig til og sendes til en liten pike i Danmark. Denne ble jeg fornøyd med. Brukte filt til øynene. Som ble limt på. Så da fikk den det rette utrykket. Så søt og god.


Hva jeg holder p med............

.Akkurat nå hekkler jeg for harde livet på en Cear Bear som skal ut og reise snart.Måtte rekke opp ene pulsvotten til Julie......så den blir etterhvert. Skal strikke sokker og en Ballerina til Julie. Så er det bursdag om en uke...nedtelling pågår. En viktig dag for hele fam.
Cear Bear


Her

ST bAMSE


Dagene gr.....n er det jaggu meg helg igjen!!!!

Ja tiden flyr avgårde. I går kveld sente vi avgårde våre to håpefulle til Bodø. Der er det NM i vollyball for juniorer. Jenter 17 og gutter 19. Er veldig spent på hvordan det går. Er kansje siste gang de er med. Neste år er de muligens spredt for alle vinder.Så vi krysser alle fingre. En flott gjeng er de nå uansett
Vollyballjentene


Se denne prinsen min

Se denne prinsen min
Han er så skjønn. Verdens nydligste lille gutt.Som alle andre barn.


Babygirl

Babygirl
Denne jenta skal ut og reise. Så jeg måtte ta ett bilde av henne først. Ble hun ikke søt. Ble fornøyd jeg. Men ser jeg skulle brukt dobbelt garn, hun ble litt for gjennomsiktig.


En feier og en vrpike er klar

En feier og en vrpike er klar

Disse ble jo så søte, de er veldig morro å strikke. Nå begynner jeg og få taket på de. Gleder meg til mai dukkene kommer.


Den frste Pulshansken

Den frste Pulshansken

Her er Julies pulshansker.


Pulshansker

Pulshansker

Her er pulshanskene jeg strikker til julie..


Pskeharen p besk

Pskeharen p besk
Ja her har Julie startet på runden etter påskeegget. Her har hun funnet en liten påskehare. Egget fannt vi ikke, ja det er helt sant, det var borte vekk. De andre to eggene var strødd på andre steder enn det jeg hadde lagt dem. Bossen kom til slutt med den ene halv delen.....snopet var strødd over alt. Ja det ble litt av en påskekrim for oss dette. Men vi lo godt av det etterpå. Julie fikk av di to andre sp hun ble sååå fornøyd.