Ny blogg

Jeg prøver i allefall.....her begynner det og bli litt fullt. Men her har jeg mass plass......så komm inn og ta en titt................


http://blogg.hobbyboden.com/randi/

En nettbutikke

Dette MÅ være en av de beste nettbutikkene som finnes. En utrolig sørvis og så mye søte saker til Hoppy og Muffy. Vi har kjøpt begge to pluss en bok
Her finner du dem

Smykker

  
Jeg har gått til innkjøp av noe nytt. Dette er jeg hekta på.
Som jeg gleder meg til og lage masse nye smykker.......jippi jehee!!!!

Sommerbluse til julie

Denne skal jeg så smått starte på nå. Julie valgte meget betemt ut fargne. Og jeg var bare glad til for at det ikke ble rosa, men i turkis. Mandarin classikk. Da strikker jeg med tykkere pinner så jeg håper det blir like pent. Vel jeg får prøve meg frem med anntall masker.

En kjole for en liten pike

Denne var da veldig søt
   
Møstret finner du
HER

Sjal og skjerf

   

Ja disse var jo nydelige....tro om jeg finner oppskriften.....hmmm
BERROCOS HASANA SHAWL BERROCO`S MICHAELA SHAWL, HER DAGMAR MØNSTER, HER

Sommerbluser

  
Dette er ikke meg....selv om jeg hadde ønsket meg en sånn kropp så har jeg insett att jeg i en alder av 40 år er en utgått madrass, der det meste er plaget med tyngdekraften....Men på min surfing fannt jeg noe som jeg kan drømme om....alltså nydlige sommerklær og stilige leggingers.
HIROKO SJAL OG TOPP. MØNSTER HER MEG, TOPP
Det var de jeg fannt nå.
Her er Mette Marit toppen! ja den heter ikke det, men syns hun ligner sånn på henne TANK OF MANY COLOR.

Poncho

Denne skal jeg hekle til Julie....en gang....ja som dere ser MASSE planer. Men jeg får som oftest gjort en del av dem.....ja ikke alle. Men jeg har fått unna en del an de planene jeg hadde tildligere i vår. KRY av meg selv.....jehhh.

LuerHER kan du finne mange tips til søte luer.Og masse annet flotte saker.

Nydelig tingDENNE siden finner du masse flott. Lurer på om en kan få til noe av dette uten mønster......hmmmm. Mimouna????


Se mitt neste stor prosjekt

Stor og stor fru blom.....på pinner nr 9 så er vel ikke det jeg kan kalle ett langtidsprosjekt. Men det er iallefall ett stort plagg, Syns jeg begynner og bli flink til og lage noe annet enn luer og små ting. Alle sammen klapper for meg ja..........jepp det var det jeg trodde hihihi.....Vel jeg må jo ha garn til dette vakkre plagget. Men hvilket garn.....må spekulere litt. Har lyst på en litt fargeklatt.....vi får se hva som dukker opp.
Jakke


Snart helg

Ja det er det. Men når jeg skal jobbe hele helga, så tar jeg ikke helg før Søndag kl. 1400. Da er jeg ferdig. Men ikke missforstå, jeg er superglad for hver ei vakt jeg får. Tenk jeg ble jublende glad for 13% i komunen, og det var vikariat. Jupp 13%.....hallo!!JEG VIL HA MER....MER AV DET JEG SER....EG VIL HA. Ja det var en strofe av en sang som rammla inn på computer hjernen.....hahaha
Men altså, jeg har jobbet der i 5 år. Det blir den 4 sommeren som ferievikar. Og ellers i året tar jeg de ekstra vaktene jeg kan få....men tror dere INDERØY  komune er takknemelig og gi meg noe vikariat........*rister på hodet*...Nei da jeg skal gå og ta smulene som ingen andre tar. 13% vil jo ingen ha.....og det er bare frem til august.*Sukk*....det blir jo penger av det så jeg må vel bare bokke og neie og være glad til.Mitt Pfugl sjal

Mitt Pfugl sjal

Fikk ett nydelig garn fra min Hmv. Pluss denne nålen. Den passet så godt. Må bare finne ut hva jeg skal bruke det til. Det stikker litt og da må jeg nesten ha en høyhals innom.....vel vi får se.


FERIEHUS I DANMARK

 Se dette nydlieg huset vi skal leie i sommer. Det skal bli så deilig skikkelig luksus hus. Håper bare vi får fint vær....men gjør vi ikke det så har vi solarium og basseng innendørs.....

PFUGL SJAL

PFUGL SJAL

Det blir ett nydlig påfulmønster på sjalet,fort og strikke på pinner nr 7.

CLAPOTIS ....FREMGANG

CLAPOISEN MIN

Den vokser og blir så fin. Har nå gått tom for garn, har bare brukt ett nøste hitt til så det er veldig drygt garn. Så nå får jeg håpe Marit har ett til.


Jobbhelg

Ja nå har jeg jobbet i fem dager i strekk.Når man jobber turnus så blir en litt sliten.......eller VELDIG trøtt og lei. Men jeg får jo lønn en gang i juli....men akkurat nå er jeg bare trøtt og sliten.

Skal starte med dette sjalet i mohair soft garn. Gleder meg til det. Ser så nydelig ut dette mønstre.
Pfulsjal

SANDNES SOFT MOHAIR  Finner du her.

Web ring


Prev l List l Next
_

Hello kitty

Hello kitty

Ja her er Hello Kitty veska til Julie, kjempe enkel og hekkle. Gøy var det og.

Nyinnkjpt garn

Se dette garnet jeg har kjøpt hoss MARIT
Hun har så mye lekker garn , så det er bare og holde fast på lommeboken. Og en utrolig flott sørvis og mye hjelp.
Ibiza garnet skal brukes til Clapotis sjalet jeg har startet på. Resten vet jeg ikke ennå. Så om noen har forslag så tar jeg imot jeg.

Det vokser og gror

Det vokser og gror


Se hvor det vokser og gror. Disse fikk jeg av min hemmelig venn for noen mnd. siden. De vokser fort, så nå er det bare og vente på at de skal blomstre.

Mine bloggknapper

Min bloggknapp

Min andre bloggknapp

Har fått meg to bloggknapper. Ble kjempeglad for de begge to. Så her er det bare og ta for de som vil  linke meg


17MAI 2005

17MAI 2005

Endelig kom dagen som de små har ventet på. Vi voksne var litt urolige for regn og vind. Men her på Inderøya, var det sol og flott vær mens toget gikk. Etter på slo det ned. Men det var bare ei skur så ga det seg. Så nå skinner sola igjen. Ikke de høge tempraturer men perfekt bunads vær. Her er ett bilde av 7 åringene på vei fra kirka.


Mitt Flower Basket sjal

Mitt
Flower Basket sjal

Sjal

Ja her er jeg i mitt Flowe Basket sjal. Håper

nunnun tilgir at jeg har hermet etter fargevalget og garn. Er så glad i denne fargen.

En arti link

http://www.2000greetings.com/gecko.swf...

Denne fikk frem smilet mitt

Denne også

http://gprime.net/video.php/theleeevanstrio

En kuul bloggPå min reise rundt om i blogg verden havnet jeg her. Var masse fint. Til og med en clapotis

Hva med en prinsesse kroneHva finner man ikke på nettet. Ja da en prinsessekrone. Så da er vi klar

Livets gang

Sitter her og spekulerer litt på livet og div. På nytt ble bygda vår rammet av en tragedie. En ung gutt valgte og ta sitt eget liv. Det var helt utenkelig for alle. Han var en frisk og grei gutt. Hadde ressusterke foreldre. Ett svært godt forhold til sine søsken. En gutt som har vært som alle andre. Så  valgte han denne utveien. Det får meg til og tenke hva som skjer når det blir så svart......er det ett bitte lite øyeblikk av håpløshet.....hvorfor går enkelte til dette skritte.

Ungdommene i bygda går med bøyde hoder. Ingen kan forstå. Ei ung jente i nabolaget sitter med fortvilelsen igjen....hun hadde vært kjæresten hans......hun trenger sterke mennesker og forstålese rundt seg......for uansett hva vi som voksne vet og sier så er det ikke enkelt og la være og føle skyldfølelse.

Det er vår, bjørka står i full blomstring allt vokser og gror. Livet må gå vidre og vi må lære våre unge og ta annsvar for sine egne liv. Det er jaggu meg ikke enkelt og være ung, om de atpå til skal ta på seg andres sorger og fortvilelse.Det kan fort bli for mye for de enkelte.

Får bare håpe fam. finner krefter  til og gå vidre i livet. Dagene går uten at man egentlig merkerer det. Så får de ta en dag om senn....ingen kan klare mere.

Sender mange tanker til dere der ute som sliter. Håper dere klarer dere gjennom de sorte dagene. Det er lys der ute, det er bare om og finne det.


Engler


Bursdagsfeiring

Ja så er endelig den store dagen her....og jeg er 40 år...JIPPI. Ja jeg mener det, jeg elsker bursdager og senere på sommeren blir det STOR fest i hagen.

Men det jeg egentlig vil skrive litt om er gaver. Jeg kom til og tenke på hvor mye mange av oss stresser med gaver. Ja jeg og.

Så kom jeg til og tenke på hvilken gaver jeg har fått og hva jeg settere mest pris på.I og med at vi ikke har så veldig god råd, så har vi aldri hatt økonomi til og kjøpe store og dyre gaver til hverandre. Barna har alltid blitt prioritert der.
 
I fjor på min bursdag fikk jeg ett gavekort fra min mann og barn.
Tone skulle rydde ut av maskina i ein måned.
Trine skulle støvsuge når jeg spurte om det i en måned.
Julie skulle være snill og rydde etter seg.
Jan Georg innviterte meg ut på middag

Dette satte jeg sånn pris på, gråt tilogmed en skvett, for jeg ble så glad og overrassket.

Så til Jul i fjor fikk jeg og mine andre søsken ett lite album fra min bror. I det albumet var det bilder fra vi var små. Det ble tatt mest slides, sånn små som vi putter i en fremviser, så jeg har ingen bilder fra jeg var lita. Og da min pappa døde da jeg var 15, så var det ektra koselig med bilder av han. Jeg ble så rørt over denne gaven. Det ble julens store tema. Vi tok med albumene og diskuterte når og hvor og hvem som var med . Så på hverandres album og mamma mimmret og fortalte.

Så det trenger ikke koste så mye.
Hadde kunne tenkt meg og tilbringe dagen sånn jeg Badenymfe

Solariumsmili

Skl smili


Flower Basket Shawl og Ponchoen

Flower Basket Shawl

Dette holder jeg på med pluss lua til Julie.Det går jo fort da. Så har jeg forskjellige prosjekt som jeg skal starte på....så jeg må bare henge på og strikke ivei.