Helvetesuke

Ja det er vel det de kaller det i militæret.
Hvordan startet det....jo når to treffes på nette og blir kjærester så er jo det ganske vanlig i dag.
Men når det er ti års aldersforrdkjell og jenta er ung så blir man litt misstenksom. Joda....en flott fyr, høfelig,lett å prate med og oppover ørene forelsket i jenta.Strår rund seg med masse flotte gaver.
Men man er jo som sagt svært misstenksom til sånne forhold....så du vil treffe dette mennesket for virkelig å gå han etter sømmene, som sagt så gjort, opp til flere ganger treffer vi han, han får bo her så jeg kan ha de under oppsikt.....hønemor? jada.

Jeg følte meg slett ikke trygg.....fyren var jo ALT for perfekt...her skurrer det.....joda det gjorde det.
Han reiste herifra etter et besøk....og etter fem timer var fyren fengslet i fire uker med brev og besøks forbud....grøsssss. Det tok oss fire dager før vi hørte det på radioen, og vi skjønte det måtte være han. Snakk om sjokk.....

Du tror du passer på og er så forsiktig.....du lærer bana dine at de skal være misstenksome til sånne typer. Iallefall har jeg terpet det inn i mine barns ører......men når han kommer hit og bor her så drar de ikke andre plasser og går bak ryggen vår. Vi har alltid hatt ett åpent forhold til våre barn. De vet hvor grensa går og de sier alltid fra og spør om lov. De godtar ett nei uten at de *klikker*. Så takk og lov for at vi har den grunn muren når vi går gjennom dette.
Jenta er sint og såret, men ikke knust. Er vel jeg som sliter mest.Har for masse følelser tror jeg. Dette er nå ei uke siden....iløpet av denne uka har det vært masse telefoner og frem og tilbake.
Så i dag kom en av de andre barna ned og var forgrått...da hadde jaggu meg HENNEST kjæreste gjort det slutt. Hva gir dere meg! ER DET RART MAN BLIR LITT BORTREIS OG HAR MEST LYST TIL Å GRAVE SEG NED TIL ALT BARE FORSVINNER.

MEN til dere tenåringsmødre.....føl dere ALDRI for trygg for hvem som lurer der ute på nette, OG VI ER IKKE LETTLURTE...bare så det er klart!!! IKKE jenta heller.....

10 FORDELER MED Å VÆRE KVINNE

*Vi fikk forlate Titanic først.

*Vi ser ok ut i gutteklær, men når de prøver våre klær ser de totalt idiotiske ut

*Vi vet at det finnes stunder der sjokolade kan løse alle problemer.

*Vi lever lengre enn menn og får full uttelling av livsforsikringen.

*Vi kan slippe unna ganske mye ved å gråte.

*Vi kan ta med oss en venninde når vi skal på do.

*Når vi må hjem til Juding Amy eller Friends, kan vi si det høyt.

*Orlando Bloom og Brad Pitt.

*V i får lov til å være en skikkelig bitch en gang i mnd.

*Vi får ikke hår på brystet.